Select Estates

Denia · Costa Blanca Nord

REF. SE-92810 / Wohnung · Neue Gebäude

299.000€

Denia · Costa Blanca Nord

REF. SE-92810 / Wohnung · Neue Gebäude

Übersicht

  • Gebaut House icon 103 m2
  • Schlafzimmer Bed icon 2
  • Das Badezimmer Bath icon 1
Schlafzimmer: 2
Das Badezimmer: 1
Gebaut: 103m2
Klimaanlage
Möbliert
Grill
Balkon
Schwimmbad
Solarium
Terrasse
Doppelverglasung

Ort

Beschreibung

Dit lichte appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer is ontworpen om maximaal comfort te bieden in een onvergelijkbare natuurlijke omgeving. Het ligt op slechts een paar minuten van het centrum van Denia en het Montgó natuurpark en combineert rust met de nabijheid van essentiële diensten.
De ruime en gezellige woonkamer is verbonden met een volledig uitgeruste aparte keuken, ideaal voor fijnproevers. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een terras op dezelfde verdieping, perfect om buiten te genieten van aangename momenten.
Op de bovenste verdieping heeft het appartement een privésolarium met een spectaculair panoramisch uitzicht op het majestueuze Montgó Natuurpark. Het heeft ook een zomerkeuken, ideaal voor barbecues en bijeenkomsten in de buitenlucht.
Dit appartement is klaar om zeer binnenkort te betrekken en is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar de harmonie tussen natuur en de nabijheid van de bruisende stad Denia, een unieke kans die je niet mag missen!

Make an enquiry

Responsable del tratamiento: Select Estates Altea SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Ähnliche Eigenschaften

WhatsApp